30000
Fotografii
100
Proiecte
realizate
2000
Cafele
savurate
160
Locaţii
vizitate

Despre noi

Suntem Anca şi Andrei, soţie şi soţ. Mamă şi tată. Fotograf şi videograf.
Suntem pe piaţa foto-video din iarna anului 2017.
Avem o fetiţă împreună. Şi 5 câini. Aha. Şi o pisică. Şi un iepure. De pisică v-am zis? Oricum, după ce ne-am prins cum stă treaba cu copilul, 5 câini şi-o pisică sunt floare la ureche. De iepure nu mai zic. Uneori uităm că îl avem şi pe el. Liniştit şi tăcut. Ce-ţi poţi dori mai mult când ai o puştoaică de 3 ani şi 5 câini? Şi-o pisică. Iepurele era necesar pentru a restabili echilibrul. Categoric.
Una peste alta, mai avem ceva uimitor. Timp-pentru-noi.
Până în luna septembrie 2019 am lucrat amândoi ca reprezentanţi medicali. Însă ne-am hotărât, după doi ani de când am început aventura foto-video, să ne dedicăm 1000% acestui tandem al pasiunii pentru captura de amintiri. Suntem o pereche de hoţi. Ca Bonnie şi Clyde. Doar că noi furăm clipe. Fentăm timpul şi furăm clipe. Le punem într-un seif, dar suntem hoţi generoşi. Vă dăm şi vouă cheia.
E primul nostru hobby şi, din hobby, a devenit şi munca noastră.
De ce am intrat în lumea foto-video? Pentru că cel mai bine faci ceea ce iubeşti. Iar când pasiunea devine job, cu siguranţă e un job pe care îl faci mai bine ca orice altceva.
Şi mai e ceva. Nu ne plac doar animalele. Ne plac oamenii, ne dorim să ne privească ca pe nişte prieteni în ziua evenimentului lor şi să se simtă confortabil cu noi. Şi suntem buni la asta.
Ne place viaţa. Ne place să găsim frumos în orice instantaneu, să îl căutăm în orice cadru care ar putea trece, de multe ori, neobservat. La fel cum ne place să îl căutam în cărţile de bună calitate, în vinul roşu şi cartofii prăjiţi, în dans sau în gătit… Pentru că da, mai facem şi asta când avem timp.
Tu ce ne poţi spune despre voi? Suntem siguri că ai lucruri interesante – hai să le povestim împreună!

ultimele articole

Blog AP Photography