…Tara. Mhm, da! “Viata la tara” s-ar potrivi perfect. Daca va intrebati ce auzim atunci cand stam in curte, ei bine, doar cantecul pasarilor din copacii din jur si…latratul cainilor – avem 5. E normal sa latre. Sau nu?

Nu, la noi in zona nu se aud masini, nu se aud utilaje, dar in schimb se aud pasari : cocosi, gaini – da da. Daca ne-am chinui, cu siguranta am auzi si onomatopeele unor purcei (dar nu ne chinuim).

Suntem 3. Plus 5 caini, o pisica si un iepure. Ai putea jura ca nu ne plictisim. Ei bine, avem si noi momentele noastre.

Suntem fotograf, videograf si “free-lanceri” (toti ceilalti 8 membrii minori ai familiei); asadar viata noastra BEFORE Corona era una tumultuoasa. Tumultoasa dar frumoasa 🙂 Cred ca stiti cu totii unde ne gaseati in weekenduri, dar si in cursul saptamanii (cand nu editam, dormeam sau…faceam alte poze).

What’s the point : Corona nu ne-a invatat nimic, stiam deja cat de valoroasa este FAMILIA (a noastra, a ta, a lor, a tuturor), insa ne-a dat TIMP. Timp pe care am decis sa il aducem in favoarea noastra. Nu stiu daca asta se numeste resemnare, insa cu siguranta se numeste IUBIRE si LINISTE.

Ne e dor de tot ce inseamna fotografie de eveniment si evenimente in sine, de oameni, de iubirea pe care ei o emana in aparatele noastre sofisticate, insa, momentan, ne bucuram de simplitate. Simplitatea unei “vieti la tara”.

#StamAcasa pentru ca vrem sa ne revedem cu bine, sanatosi si cu multe zambete. Nu-ti fa griji, noi vom fi acolo sa le prindem pe toate !